Der er intim koncert med Ed Harcourt på NorthSide. PRfoto

Den engelske sangskriver spiller en eksklusiv intimkoncert i Kolonihaven på NorthSide.

Ed Harcourt er lige nu på turné med NorthSide-aktuelle The Afghan Whigs og har helt eksklusivt sagt ja til at give en helt særlig intimkoncert under NorthSide. Koncerten vil blive afviklet i Kolonihaven, og der bliver derfor mulighed for at komme helt tæt på Ed Harcourt i særdeles hyggelige omgivelser.

Manden bag ”Apple of My Eye” og”All of Your Days Will Be Blessed” har tidligere været Mercury Prize-nomineret og udsendte sidste år albummet ”Furnaces”, der fik fem stjerner af GAFFA. Anmelderen kaldte albummet hans ”stærkeste og mest kompromisløse album” og sluttede med ordene: ”Resultatet er skræmmende godt”.

– Vi er virkelig glade og stolte over, at Ed Harcourt har sagt ja til at lægge vejen forbi Kolonihaven. Hele idéen med Kolonihaven er at give folk unikke oplevelser, og det bliver uden tvivl noget helt særligt at se den fremragende sangskriver i så specielle og intime omgivelser, siger talsmand for NorthSide, John Fogde.

Ed Harcourt kan opleves fredag 9. juni kl. 18.00 i Kolonihaven.

Billetsalget begynder mandag d. 29. maj kl. 10:00 på www.northside.dk.